2012. február 28., kedd

A megfejtés

Elérkezett az igazság pillanata!!!

Persze azért ennyire könnyen nem ússzátok meg...

Egy kis kép segítségével kell rájönnötök Pötty természetbeni nemi identitására, voila:Ennél többet nem segíthetek... :))

24 megjegyzés:

 1. Nincs mese!tényleg fiúnak kell nevelnetek!!!!:D pusszi,Ancsi néni

  VálaszTörlés
 2. Azt nem mondtam, hogy az általunk választott nemi identitása is fiú... Ki tudja, lehet, hogy lánynak neveljük, ismersz, mennyire liberális vagyok az ilyen szexuális identitással kapcsolatban :)

  VálaszTörlés
 3. mondtam én, h pöcsös!!!!!! egyértelmű volt. az évek meg a rutin : )))). igaziból abból tudtam, amilyen dolgokat kívántál. mármint enni : )

  de az is lehet, h csak épp bemutat ott az ujjával, vagy a lábujjával : ))))

  VálaszTörlés
 4. Hááát, azért akkor nem lesz túl szép gyerek, ha az (láb)ujjához lesz nőve egy herezacskó... Úh, bízom benne h jelen esetben tévedsz... ;-))

  VálaszTörlés
 5. Ennek a posztnak a címe: megfejtés.
  Ez pedig nekem pont feladványnak tűnik...

  Mit kell itt nézni?
  Most komolyan :)

  f.u.Z.

  VálaszTörlés
 6. A képen kis Szöllősi Jakab Joao Henrique Pires fekszik hanyatt, megvillantva Nyugat-Európa legharmonikusabb férfi felsőtestét, valamint nemesebbik alsótestét... Persze nem árt ha az ember már többször nézegetett ilyen képet, illetve látta amikor ez is készült s így a további UH vetületeket is rögzítés közben, ezek hiányában csak a jó öreg képzelőerő marad. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Többen is jelen voltak, amikor készült? Micsoda promiszkuitás!!

   Törlés
 7. Ja, majd elfelejtettem, a pirossal bekarikázott izé egy pénisz!! Ha ez segít... :))

  VálaszTörlés
 8. és lesz tiszteletbeli portugál neve is? : ))))))
  tényleg, mi lesz a neve? ez tipikusan olyan dolog, amin sokat lehet röhögni. nekünk, kívülállóknak : ))))))

  VálaszTörlés
 9. persze,hogy lesz portugál neve is. Leginkább úgy tudnám leírni a dolgot,hogy főleg az lesz neki és az 5-7 portugál név közé majd elrejtünk egy magyart is. :)
  Jajj,hát nem jól kérdezed, hát úgy kell azt, hogy "és nevetek van már?".
  Én emlékszem arra ám, hogy amikor annó a Dzéke szülinapi buliján felmerült ez a kérdés határozottan senki nem mert röhögni a ti fejeteken. Na, mi is éppen ott tartunk :)

  VálaszTörlés
 10. "Mindenki írja rá legyen szíves a keresztnevét az általunk kiosztott névtáblákra, jól láthatóan, nagy betűkkel, kivéve ha João, akkor kettőt, ha João + Miguel, akkor hármat... Köszönjük"

  : )))))) amúgy ha lány lenne, akkor egyszerűbb lenne, hisz csakis maria lehetne : ))))) vagy ana. vagy ana maria : ))))))
  de amúgy remélem, tudjátok, h már összevonva is léteznek nevek, tehát akár 20 neve is lehet egyszerre, pl. Zeca (José Carlos), Cajó (Carlos Jorge), Tozé (António José), de egyértelműen Jomi (Joao Miguel) a befutó, bár lehet, h ezt csak brazilul ejtik zsomi-nek, aminek nyilván Joci örülne. Szóval, érdemes elfilózgatni ezen, nehogy olyan szegény legyen, h csak egy neve van : ))))))

  VálaszTörlés
 11. Anta, köszi!
  Amennyiben valóban létezik Zsomi név Portugálul, akkor igazából felesleges tovább keresni...Remélem ti is így gondoljátok!

  Fun Uncle Zsombi

  VálaszTörlés
 12. Persze, hogy létezik: Zsoáombi!

  VálaszTörlés
 13. És hol vannak az új képek kívülről?? Olyat már több mint 2 hete nem láttunk:)

  VálaszTörlés
 14. huhhuuuu! elsonek fiu, az a tuti! :) es mi lesz a neve??? es mar nott tegnap ota a pocak??? es Portugaliaban vagy Magyarorszagon fogod megszulni?? es mikor kapja meg mar az elso szorfdeszkajat?? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az első csúszások íídesapával közösen várhatók, vszg ííídesanya deszkáján, majd 18 éves korában ünnepélyesen megkapja az első sajátját, karórájával és a BMW kulccsal együtt természetesen.

   Törlés
  2. Szerintem kapjon egy autót is!

   Törlés
  3. Na jóóóó azé álljon meg a menet!!! Na!

   Törlés
 15. és akkor kettős állampolgár lesz?? És kire hasonlít?
  Norbi, ennyire régen volt, hogy már semmire nem emlékszel? ;)

  VálaszTörlés
 16. Az őőőhrjöngő tömeg kielégült a marmegindon, és errefelé tart!

  VálaszTörlés