2012. június 10., vasárnap

Ancsi Pancsiék in da house


Újabb látogatóink voltak, Vebapo proudly presents Ancsi Pancsi és Gergő in Porto.

Pancsikáék nagyon szerencsésen a csomagjaikkal érkeztek a reptérre, hát igen nekik bejött az élet, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint ők. Ennek persze mink is örültünk, hisz' ilyenkor a bőröndökből mindig előkerül némi hazai, úgy mint szalámi, párizsi, majonézes torma, kapucíner stb stb, plusz jelen esetben az új személyim is. Köszönjük nekik!!

A welcome drink (békéscsabai ropogós házi szilva) elfogyasztása után elképesztően felpörögtünk és nagy felindulással kanapéztunk egy-két órát, és elpusztítottuk a szintén általuk leszállított pogácsa és rácsos nagy részét. Aztán irány a bííííícs, átmentünk Gaiaba, ahol azonnal elfogyasztották a kötelező helyi csemegéket, mint a francesinha és a tintahal.


Másnap hab testünket megmártottuk a morcos mádörósönben, lelkes csapatunk deszkákkal (igaz csak kettő 3 főre, de nem para) felszerelkezve indult neki az első óceáni szörfözésnek. A körülmények messze nem voltak ideálisak, abszolút high tide volt, nem igazán volt használható hab, amin gyakorolni lehetett volna a felállást, plusz az instrukciókat is tőlem kapták... Mégis megvolt az első ride, gratula!!



 
 A kötelező Porto vizit után, hétfőn egy a Vebapo kis csapata által támogatott fly-and-drive programban részesültek, azaz Maxival megindultak Délnek. Nagyon kis ügyik voltak, bejárták Portugália szinte összes túúúrista kalauzokban javasolt városait (a teljesség igénye nélkül: Liszabon, Lagos, Faro, Évora, Fatima, Coimbra, Óbidos...).

Utolsó közös 7végénken Aveiroba látogattunk el. A rákövetkező napokban hőseink a portói partokon pihiztek, reméljük tudtak relaxálni és feltöltődtek kicsit (nemcsak sós tengervízzel a szörf-session alatt).


4 megjegyzés:

  1. Pancsi, hogy neked milyen gyönyörű a deszkád!!

    VálaszTörlés
  2. Az monnyuk igaz!!!! A Cárral könnyű az első ride :)

    VálaszTörlés
  3. Igen! Könnyek szöknek a szemembe, amikor felidézem, hogy milyen könnyű is volt Vele minden!

    VálaszTörlés
  4. Sose felejtem el,hogy Vele veszítettem el a szüzességemet!:) meg azt a 3-4 lityó benyelt sósvizet senem....

    VálaszTörlés