2013. december 22., vasárnap

Játszóház - Gymboree

Pár hete Bálinttal játszóházba járunk szombatonként, végre Pötty kicsit szocializálódhat. Tulajdonképp ez egy össznépi zúzda némileg kontrollált körülmények között. Egy amerikai sémát követnek (Gymboree), pár hetente kicsit átrendezik a játékokat és változik a tematika. Lényeg a lényeg, most szombaton készült egy kis videó Bálintról, ezt találjátok alább.

Használati útmutató:

A videó 10 perces, úgyhogy:

1) ha nagyszülő, esetleg keresztszülő vagy, akkor csak a lejátszás gombra kell kattintanod.
2) ha az a típus vagy, aki félholtra neveti magát azon, ha egy majom lekapja a riporter fejéről a kalapot, vagy ha egy dagadt brit lány egy itallal a kezében megcsúszik a medence szélén és végül bepottyan a vízbe, vagy netalántán ha egy kis édi gyerkőc cukin mosolyogva rohanásnak indul és a következő pillanatban irtózatosan pofára esik, akkor Te tekerj 1:30-hoz, nézd meg a következő pár másodpercet (akár hússzor).
3) ha nem tartozol sem az 1) sem a 2) kategóriába, eszedbe se jusson megnézni a videót.

Enjoy:

 Bálint Gymboree 2013

2 megjegyzés:

  1. A kettes opciót választottam, és igazán jót mulattam, mind a három alkalommal! :) Nagyon profi amúgy, hogy a matracon adta be a trükköt, a parkettán nagyobb zúzás lett volna...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))
      Monnyuk ha nem lett volna matrac, akkor nem esett volna arcra sem... :) de jobb ez így valóban, visszanézve a videót látszik hogy először tompítás nélkül orral vette le a padlót, ez ott a pillanat hevében sosem egyértelmű... :)

      Törlés