2012. november 2., péntek

Jó ötletnek tűnt

Madrid szép, süt a nap, sok az ember, gyönyörűek az épületek, kicsit egy amerikai nagyváros és Budapest keveréke az egész, az emberek elég mogorvák, parasztok,na, de azért jól el lehet lenni pár napot. Ezt onnan tudom, hogy tavaly voltam Ancsival és ilyen volt.

Mostani találkozásunkkor a következő dolgokat vettem észre a városból: hideg van, nagy a zaj, bosszantóan sok az ember, minden vendéglátóipari egység wc-je emeleten van, ahova egy max 90cm széles lépcső vezet és ez vonatkozik a szálláshelyekre is. Madridban nem pelekáznak a nők nyilvános helyen, az már biztos. Fűtés nincs. És senki, SENKI nem beszél semmilyen nyelvet, a spanyolon kívül. Különösen az idegenforgalomban dolgozók nem.

Újdonság volt még továbbá az "utazás gyerekkel" része is az élénycsomognak.
Vessük össze:
Portó reptér - jajj alszik a baba, nem, akkor nem kell kivenni a kocsiból az átvizsgáláshoz, az őr maga tolta át a kapu MELLETT, nagyon lassan és óvatosan és aztán megkért, hogy esetleg a lefüggönyöző takarót hajtsam már fel, ha nem gond, hogy tényleg ott van-e az a gyerek. Babakocsi utolsó pillanatig veled, és a leszálláskor azonnal megkapod.
Madrid reptér - gyerek kivesz, levetkőztet, kocsi szétszerel, összecsuk, dekurvagyorsan. Babakocsit majd a poggyásznál megkapod, 20perc séta, szia, menjél.

Az érdeklődő anyukáknak mondanám, hogy a gyermek maga egy angyal volt, repülésnél nem sírt, ügyesen nyelte a tejcit, így nem dudult be a füle. Valamint angyalian tudta összepisilni és/vagy kakilni az összes szett ruháját és ordítani este a szállodában.


Erőnkön felül teljesítve készítettünk kb 18 képet, ezek a picasan lesznek láthaók. Majd.

Egyelőre még nem töröltettük a karácsonyi repjegyünket. Inkább még nem is említjük ezt a dolgot. :)

4 megjegyzés:

  1. Most akkor mi van ezzel a karácsonnyal?
    Úúúúúúúúúúú tényleg de nagyon durván horror a hangszóró ikon a capcha karakterek mellet! :)))

    VálaszTörlés
  2. Na mi lesz? Nem érünk rá! Csimpokó! Venni kell!!

    VálaszTörlés
  3. De duuuuuurva! Ha a csimpokó-ra keresel Google-ön, akkor az ELSŐ találat a VeBaPo! :)

    VálaszTörlés