2012. március 17., szombat

Élő kapcsolás a Villából

Hát sziasztok kedves olvasók! Vágjunk is bele! Élőben jelentkezünk az új VV Villából, ahol teljes erővel folynak a munkálatok. A munka oroszlánrészét VV Andris vállalta magára, aki derekat, csuklót, energiát nem kímélve egyre csak szerel és szerel. Fullosan kiküldi ma magát. Dehát ki lepődik meg ezen, ismerve VV Andrist.
Lássuk, mi is a mai eredménye eddig:
- egy étkezősztal (taps)
- 4 db szék (taps, dobogás)
- egy ágykeret (taps, dobogás, sikítás)
- egy kanapé (örjöngés, a lányok önkívületben sírnak)

Egyáltalán mi marad holnapra,kérdezhetitek kedves olvasók, és valóban nehéz megmondani. Ha a közvetítésünk nem lenne ennyire kegyetlenül élő, választ tudnánk adni erre a kérdésre egy huszáros vágással, dehát az adás jellege miatt (ÉLŐ) ez nem lehetséges.

Tegyünk még említést VV Vera teljesítményéről is aki kitakarította a fürdőszobát és a konyhát, most éppen egy széken ül és az ölében tart egy számítógépnek tűnő tárgyat.

Fontos eredmények még:
- áram
- világítás minden szobában
- víz
- internet

A kollégák mutogatják itt nekem, hogy lejárt a műsoridőnk, köszönöm a figyelmet, hajrá villalakók!! Egy utolsó pillanatkép: VV Andris éppen a sörtartót hiányolja a kanapé mellől, hmmmmm meglátjuk mi lesz...

Stúdió!

7 megjegyzés:

  1. Háttén aszittem ez a VB [V(e)B(a)] Villa!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van kilátás az Ósönre?
      Éden Dani

      Törlés
    2. Sajnos csak az épület bejáratától és a környező utcákból (é. bármelyikből), sajnos a lakásból nincs. Ez volt a trade-off (plusz, mint utólag kiderült, a kocsi-beállót is kulccsal kell nyitni, nincs pittyegtetőnk, úh készen vagyok teljesen).

      Törlés
  2. Szavaznék! Emeltdíjas sms-t AKAROK küldeni!!! Külföldről lehet?

    VálaszTörlés