2011. szeptember 4., vasárnap

Szörf a Junior Crew tagokkal

Egy kis szörfinfó...

Elutaztak a fiúk, talán már otthon is vannak, de nehezen tudtak elszakadni Lisszabontól, mert nagyon bejött nekik a város, úgyhogy töltöttek egy laza 16 órácskát valami hotelben, ahova a légitársaság beutalta őket a csatlakozás lekésése miatt... Respect, remélem már kihevertétek!!

Egy kis nosztalgia az együtt szörfözésről:

Meglátogatott spot-ok: Matosinhos (azaz a kis Matu, aka homebreak), Viana do Castelo, Leca de Palmeira (itt mondjuk csak ők voltak...). Nagyon nagy formák voltak, fullosan kiküldték magukat, nem ám urasan, mint a helyi ombrék, hanem keményen adogatták be a trükköket egymás után :)) Ezekkel a szavakkal tudok méltón emlékezni rájuk. Elég kegyes volt a a nagy óceán papa velü(n)k, mert amennyire emlékszem mindössze két napot kellett elvonási tünetekkel tölteniük, a többi a ride-okról szólt.




A feltörekvő riderek
(elnézve ahogy nyomták, azt hiszem elég gyorsan a kicsiny hazai szörf társadalom kemény magja lesznek...) Hajrá, jó volt, surf's up!!!!

2 megjegyzés:

  1. Húúú de menők vagyunk:D. Köszönjük mégegyszer a vendéglátást igazán komoly volt.

    VálaszTörlés
  2. Mondhatni menő-Jenők, hahhahhha :D :D Jó volt együtt szörfözni, amúgy meg mink is köszönjük az ajikat, még mindig bővelkedünk a szalámikban... :))

    VálaszTörlés