2012. szeptember 25., kedd

Kampány

Nakérem, megmondom mi lenne a tuti győztes választási ígéret!
Amint a kedves kismama világrahozza első gyermekét, ŐK olyan módosításokat végeznének a számítógépén, hogy többé ne legyenek elérhetők azok az oldalak, ahol kismamák egymásnak osztják az észt, illetve a szakemberek által készített oldalakon ne jelenjenek meg a hozzászólások.
És ez lenne az automatikus. Ha továbbra is hozzá szeretnél férni ezekhez, akkor be kell menned a Hivatalba, kitölteni néhány papírt.

Továbbá, ezúton szeretném megköszönni minden tapasztalt anyuka hozzászólását, azok nevében akik eddig aludtak éjszaka vagy mondjuk ki mertek menni pisilni.

"- Sziasztok! Mucika kislányom most 93 és fél napos. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek hol tudok neki hellokittys varázspálcát venni?

- Szia Supermami! Csak azt tudom,mondani, hogy legyél nagyon óvatos!! A szomszédunkban lakó Józsefke szülei nem voltak és egyik nap sapka nélkül indultak útnak. Sajnos eleredt az eső, és Józsefke azonnal tengeri csillaggá változott. Hát képzelheted a szülők elkeseredését! Egyébként a varázspálcáról én is hallottam, tök cuki lehet! Üdv, Beercianyuja"

4 megjegyzés:

  1. nem tudom viccből írtad-e, de nekünk természetesen megvan az említett varázspálca.
    Itt szeretném elmondani, hogy megtaláltam a földi mennyországot: budaörsi gyermeksportorvos. Kizárólag jószituált, elvált, sporty MILF-ek hozzák sportorvoshoz 8-10 éves gyerekeiket. Némelyiknél még gyerek sincs, hiszen csak az adminisztráció miatt jött.

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy volt mar, de hol lehet tejfolt venni?

    VálaszTörlés
  3. ezt melyik dani írta?!??!??!?!?!?!?!?
    gyanús volt, h már 2x kellett menni.... és még, h ma este meg edzés, persze-persze......

    VálaszTörlés
  4. Nagyon erős 3 komment, nem tudom, melyiken röhögök leginkább! :))))

    VálaszTörlés