2012. július 4., szerda

Ez nem esküvő

Pedig a társadalmi elvárások félelmetesen hasonlóak. Azaz minden legyen tökéletes pontosan arra az adott napra. Lássuk, mi minden:
- gyerekszoba
- gyerekruhák
- kórházas csomag
- lakás tökéletes rendben és tisztaságban
- kismama frissen vágatott, mosott hajjal, szőrmentesen, tökéletes pedikűrrel és manikűrrel. Körömlakk nélkül, természetesen.
- kamera, fényképezőgép, telefon feltöltve, nem otthon felejtve

Lehet, hogy volt már olyan pillanat mikor ez mind teljesült, de a folyamatos szintentartás lehetetlen. És mivel Pötyi teljesen szarik a hidegfrontra és a teliholdra és a kettőre együtt is, kéne a szintentartás.

Ugyanakkor mégis van egy kicsit esküvős vonatkozása a dolognak: ajándékok juhhúúúúú! Képzeljétek el, hogy a Bandi kollégái annyira jó fejek, hogy vettek nekünk ajándékot és tegnap, mikor bementem ebédelni át is adták, meglepetés szerűen. Most képzeljétek el ezt úgy, hogy ők ugye MIND kutatók!!

hát íme a szerzeményünk:


 

hagyok időt a látottak feldolgozására...

Ez egy nagyon profi kenguru ám! Mert a fejet is tartja, így újszülött kortól használható. Valamint BabyBjörn. Ami valami. Én nem hallottam róla ezelőtt. 

Továbbá éppen tegnap kaptuk meg kölcsönbe a másik, ugyanilyen márkájú cuccunkat. Innetől muszáj lesz ehhez ragaszkodnunk, különben a gyermek egy káoszban nő föl, az pedig nem megengedhető!

 
Igen, ez egy szék

Mivel egy kicsit az az érzésem, hogy a várva várt bejegyés a gyerekszoba evolúciójáról sohasem fog elkészülni, ime egy kis kárpótlás. Már azoknak, akiknek ez bármennyire is érdekes.

 A kis barátai már nagyon várják Pötyit az ágyikóban




4 megjegyzés:

  1. Pali vigyáááááááázz, egy egész társadalom van a fejedben!! Biztos azért fáj! :)

    VálaszTörlés
  2. csúcs! mindjárt péntek!!!!! : )))))

    VálaszTörlés
  3. A szülésről élő blog-közvetítést kérünk, természetesen!

    VálaszTörlés
  4. Természetesen Miklós, a kamerát elhelyezem Verus lábainál, aztán a felvételt kitesszük a blogra... de megnézed!!!! :)

    VálaszTörlés