2012. június 4., hétfő

MEO Pro surf, Matosinhos 2012.05.27.

A portugál profi szörfbajnokság idei harmadik állomása nem volt más, mint a mi home-breakünk, a jó öreg Matosinhos (aka. Matu). Matu sajnos hozta a formáját, elképesztően szép close-out-okkal örvendeztette meg a pro-szörfösöket, persze ezek az arcok, még ilyen körülmények között is komoly figurákat villantottak, mondhatni fullosan kiküldték magukat és ennek következtében igazi trükk-áradatot zúdítottak ránk. A meglepetés figura (a néhányunk által Hossegorból ismert német forma) Marlon Lipke volt, aki egyébként hébe-hóba ASP állomásokon is feltűnik. Nem igazán értem hogy keveredett ide, mindenesetre a győztes heat-ek után portugálul adott interjút...

A verseny egyébként nagyon profin volt szervezve-lebonyolítva, volt saját live website meg minden, még jet-ski is volt a vízben, nem tudni miért...

Íme egy kis ízelítő a versenyből:




A heatek alatt a kijelölt versenyterület mellett free-surferek is csapatták a szettet, persze köztük is fel-fel bukkant egy-két igazi profi, pl. Ő:



2 megjegyzés:

  1. SzőllőPapaaaaaa!
    Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de hiába az ütős gettómuzsika, a napszemcsós bulák a klipben, meg a híres szörfösök a vízben!! Mind hiába, a fekete ruhás radikál-freeszörfös shredder forma totál ellopta showt! Idegbe voltak a szervezők, mi?

    VálaszTörlés
  2. :)))
    Nemtom, azé mégiscsak Portugáliában vagyunk, nem biztos hogy túlpörögték a dolgot... Ne felejts el az itteni mottót, "don't worry", ez mindenre jó :)

    VálaszTörlés