2011. július 18., hétfő

Surf (nyűgös) női szemmel

...és akkor a tökéletes alakú lány, könnyed léptekkel közelít a víz felé, hóna alatt tartva maxiumum 6'2"-es, halvány rózsaszín vírágokkal mintázott deszkáját, egy pillatara megáll a vízparton, hogy felmérje, hol a legtökéletesebb a hullám, és már evez is be, hogy pár másodperccel később, egy gyönyörű csőben száguldjon végig, miközben napszívta szőke haja barna vállához tapad...

Na, persze! A gonosz média gonosz hatása ez is!

Előszöris, gumiruha. Vegyél föl egy full testhezálló, vastag gumioverált. Nem csak kihangsúlyozza alakod tökéletességét, de könnyű is magadra ölteni. Szerintem, a még kicsit vizes wetsuit felhúzása komoly büntetés lehetne modern társadalmunkban. Az ide vonatkozó káromkodás feltalálását pedig a szakemberre hagyom (Miklós).
Másodszor, homok. Mindenhol. Mindenhol. Ha fúj a szél, akkor még csíp is. 
Harmadszor, van ez a dolog,amit aztán tényleg nem említenek a filmekben, az a fáradtság. Borzasztó.
Negyedszer, a vízből nem olyan könnyű ám átlátni, hogy éppen hol van a legtökéletesebb hullám, és pláne nem olyan egyszerű oda eljutni.
És így el is érkeztünk a kedvenc pontomhoz: közlekedés deszkával, hullámmal szemben. Na ez a legjobb. Ez az amitől simán, 5 mp után úgy érzem, hogy mégis tudnék én még toporzékolva hisztizni...
...érdekes módon azonban mindig van egy-egy olyan dolog, ami egy pillanat alatt feledteti ezeket, pedig még mindig csak ott tartok, hogy az igaz, hogy a két talpam a deszkán van, nade a kezem is :) :)

Összefoglalva: I <3 surfing

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó írás Palika, nagyon jó! Saját tapasztalatból merítő, nem könyv-szagú, vivid, plasztikus, valódi érzelmekkel teli!
    Igen, vivid! :D

    VálaszTörlés
  2. Azért, mert neked nem olyan az életed, mint az első bekezdésben leírtad, attól még nem kellene elvenni az olyanok kedvét sem a szörföléstől.

    Igenis a szörföléskor a tökéletes alakú szőke lányok haja a barna vállukra kell, hogy tapadjon, míg egy könnyű (homokmentes) szellő onnan fel nem libbenti. Igenis vannak akik így élnek. CSAKAZÉRTIS IGENIS :)

    VálaszTörlés
  3. Zsombi,most azt akarod mondani, hogy az egész problémának a forrása az, hogy nekem nem tökéletes az alakom? Ezt akarod mondani??? Hmmm????

    VálaszTörlés
  4. :))))) Tökéletes faceplant!!!!

    VálaszTörlés