2011. július 7., csütörtök

Mit hagytunk otthon?

Korábban utaltam már rá, hogy a kocsiba bepakolt alig néhány bőröndből ugye még nem derül ki, hogy mi nincs bennük...
Aztán eljött az igazság pillanata. Tudjátok, van az az érzés, hogy valamit úgyis otthon hagytál, csak meg kell várni, hogy kiderüljön mennyire fontos dolog az.
Mindannyian tudjuk, mennyire tökéletes kis konyhatündér vagyok, így természetesen a konyha precíz berendezésével kezdtem új életünket....és akkor, hirtelen belém hasított: A PIROSPAPRIKA!!!!
Dráma, dráma, dráma!!
Ha ehhez még hozzávesszük azt is (megkérem a szülőket és közeli hozzátartozókat, hogy üljenek le), hogy még olyat nem ettünk ami jó volt, íz tekintetében akkor különösen fájdalmas lehet ez a hiány.
Ámde szerencsére nem enni jöttünk ide ;)

Rule nr1:
Aki jön, hozzon!!!

4 megjegyzés:

  1. Végzetes hiba!!! Hogy készül így a fincsi pörkölt Portoban?

    VálaszTörlés
  2. Írjál be magadnak mondjuk 10 db egyest, sebtiben, 100 oldal portugálból fordítással kiválthatod! Azt meg, hogy nem enni jöttünk, meg sem hallottam... Mindenhova mindig enni megy mindenki! szerintem...

    VálaszTörlés
  3. Update: képzeljétek, mire végeztem a füzetben a 100×"nem leszek többet hülye"bevésésével meg is oldódott a dolog. Azaz PIROSPARIKA IN DA HOUSE! kérek mindenkit, hogy nyugodjon meg, mostmár minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
  4. Hozzá is tenném rögtön, hogy orizsinál magyar pirospapreszünk van ám, Demy jóvoltából, akinek ezúton is mégegyszer köszönjük!!!

    VálaszTörlés