2011. július 2., szombat

Csimpokó!


Mindenképpen fontosnak tartom dokumentálni, hogy az ÚT nem ott indul, hogy ülsz a kocsiban és mész, bepakolva mindened, csak hátra kell nyúlni a szendvicsért és a hűtött üdítőért.
Akik beugrottak hozzánk az utolsó 2-3 napban, azok pontosan tudják, hogy mivel indult az utazás...ahogy egyik kedves barátunk fogalmazott, miután 4 percet töltött nálunk „ahogy így elnézlek benneteket, eszembe jut, mennyire utálok költözni, az az egyik legszarabb dolog a világon” (természetesen értékes nyereményeket sorsolunk ki a helyes megfejtők között, nem könnyű, szólok előre)

Ámde senki ne ijedjen meg! Nagyon ügyesen bepakoltunk. És mivel jelen bejegyzést a kocsiban írom, még az sem derült ki, mit hagytunk otthon. Egyszerűen csak minden tökéletes. Kalkbrenner: Sky and sand, 30 fok, tökéletes szendvicsek, hűtött üdítők.

5 megjegyzés:

  1. Hát engem hagytatok itthon!!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Inkább azt mond tesó hogy mi vót a versenyen!! Lenyomtad a sok sérültet?? Beadtad a trükköket egymás után? Mit szólt a sok forma hogy ilyen fullosan kiküldted magad?

    VálaszTörlés
  3. :) Adogattam folyamatosan, kiküldtem magam fullosan, de sajna nem kerültem dobogóra! Oda kellett volna állnom a másikba!!
    De inkább azt mondd tesó, hogy milyen a szörf?!! MOND MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    (Tudom, hogy még csak fél órája kezdtetek el öltözködni, de hát nem a türelmemről vagyok ismert...)

    VálaszTörlés
  4. Ja, és a hátteret még nem is dicsértem meg! Nagyon király kép, és külön megható, hogy életetek egy ilyen fontos eseményét leíró blogba pont engem rakjatok háttérnek!

    VálaszTörlés
  5. Hát ez csak természetes Miköőly, ki mást tehettünk volna??? Há nem? Há de.

    VálaszTörlés