2011. július 5., kedd

C.F.P.

Na, gyerekek, itt jelentkezem én is ügyesen!
Hát képzeljétek, velem is mi van: ma (day 2) dolgoztam!! Egészen konkrétan az történt, hogy egy iskolás csoportnak kellett "edzést" tartanom. A következő érdekességek voltak ezzel kapcsolatban: fiúk és lányok vegyesen -én próbáltam mondani, hogy ez egy lányos dolog alapvetően, de a fiúk ki akarták próbálni-, mindenféle előképzettség nélkül érkeztek a gyerekek csak egy napra az usziba, portugálul (najó, ebben kaptam egy kis segítséget). Ezt hívják úgy, hogy minden edző álma.
Most a szervezés körüli káoszt nem ecsetelem, csak a lényeget emelném ki, ami afféle jelmondatunk is lett már a Bandival: DONT WORRY!.....ez A válasz a mi kis, magyar aggódó fejünkre és ezt olyan lazán tudják mondani, hogy én tényleg abba is hagyom az aggódást akár 2 mp-re is :)
És hogy hol dolgozom, ugye....kéremszépen, ez nem egy uszoda...ez egy KLUB!Clube Fluvial Portuense (C.F.P.)  A fradiban dolgozom, értitek. Imádni kell, minden mást meg gyűlölni. We are a TEAM! 
A mai edzés előtt a főnök a kezembe nyomta ezt:
















ezt csak gyors bejelentkezésnak szántam, nyilván a KLUB iránti bűvöletről még fogtok hallani :)

4 megjegyzés:

  1. Hello, szupersztár vagy.
    A sapka alján található "turbó" felirat azt jelzi, hogy ez egy turbó sapka, vagy ők a szponzorok?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy Palicska!! Tényleg! Azért ennél részletesebben is kifejthetnéd, hogy is zajlik egy olyan edzés, amiben fiúk vannak, és te eléggé törve beszéled a nyelvüket! :) Mondjuk a leghasznosabb egy videó lenne...
    Ja, és már csütörtök van, két nap múlva hétvége, kezdd el a felkészülést a szörfre! :)

    VálaszTörlés
  3. U.I.: sokkolóan pozitívak a bejegyzések, ennek nagyon-nagyon örülök! :)

    VálaszTörlés
  4. Az éjszakai fotó miatt a sityak sajna rózsaszínben pompázik, ahol nem zöld, noha igazából fehér, ez talán segíthet a fradis dologban... :))

    VálaszTörlés