2014. június 8., vasárnap

Gabi vizit - május vége

Nálunk járt Mné, Gabi. Bálint azonnal szerelembe esett vele és elválaszthatatlanok lettek. Azóta is mondogatja, hogy Gábíííí....

Gabi vállalta az eseményekkel való sodródást: csütörtökön Robi születésnapját ünnepeltük az Acoreana-ban (hol máshol), vettünk neki sok sört, melyek alkoholtartalma pont 35-nek adódott össze (vagy fél óráig válogattuk őket, hogy a tizedesek is összeadódjanak).
Ínyenc helyi csemege, hozzátenneém, hogy itt még nem kezdtem hozzá!!! (azonnal mehetne a napiszarra vagy a "someone ate this" oldalra...)

Pénteken a csajok városnéztek, majd meló után csatlakoztam hozzájuk és gigantikus hamburgerevést csaptunk. Szombaton pont Kocka Geri és barátnője is Portóba keveredtek, úgyhogy csaptunk egy délutáni szörf szessönt. Sajnos Leca-ban valami ifi verseny volt így le volt zárva a bííícs, Matosinhosban pedig alig volt hullám, de azért mi így is találtunk párat...


Szombaton csaj-shopping majd éjjel csajbuli, vasárnap ebből adódóan fátyolos délelőtt... A délután viszont már aktívan telt: Gabi kellett ahhoz, hogy végül 3 év után megejtsük a douro-i sétahajózást. Kár lett volna kihagyni, végignéztük a vízről a várost, meg a 6 hidat és közben hallgattuk a sok okosságot, pl. hogy a két fém hidat Eiffel tervezte (ezt eddig is tudtuk), hogy a Ponte de Infante a legnagyobb pillér nélküli viadukt, illetve hogy az Arrabida a legnagyobb távot átívelő viadukt, meg még egy csomó mindent megtudhattunk volna ha élesebb a figyelmünk no meg az elménk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése