2013. január 13., vasárnap

2012 Karácsony otthon

Két hétig otthon voltunk a karácsonyi időszakban, ami nagyon mozgalmasra sikerült. Kb. minden nap egyik helyről a másikra rohangáltunk. Leírni túl sok lenne, úh képes összefoglaló lesz ebből:


Dec 22-én értünk haza frankfurti átszállással. Azért ezek a reggel 4-es kelések mindig megviselnek minket, vajon kitalálta azt ki, hogy a napi egy járat pont 6.00-kor induljon??? Hármunk közül persze Bálint viselte a legjobban az utat, mondjuk ez általában is elmondható a napi dolgainkról... ;-)

Dec 22-én szüleim is végre megpillanthatták a kis gólemet:

Másnap leesett a hó, Lőrincz fehérbe öltözött:

BT találkozása a Dédivel (93 év a korkülönbség, az igen!!):

Karácsonyi forgatag:

2 napra elmentem síelni Danival és Miköőlyjel Semmeringre. Első nap teljes hóvihar másnap gyönyörű napsütés várt minket, mondhatni tökéletes... A pályán is volt hó, plusz esett is rá egy kis friss, juhhhúúúú:

Keresztes találkozó, avagy a keresztek és keresztgyermekek keresztezték egymás útját az élet eme kereszteződésében:

Másnap megejtettük az óóóóriási, eszeveszett szilveszteri party-t, az arcok jól tükrözik mekkora volt a pörgés:

2013. jan. 1-jén Bálint a Róm. Kat. egyház tagságát nyerte el, a tagsági kártyát Pál Feri, a szupersztár adta át személyesen:

Emellett még egy csomó baráttal, ismerőssel találkoztunk, meg shoppingoltunk, sőt még BT magyar papírjait is megszereztük ügyesen (most már hivatalosan magyar lakos is), de ezekről nincs kép, úgyhogy itt van ezek helyett egy utolsó a Szépség és a Cukiság című:


2 megjegyzés: